Οι Δήμοι Ιλίου και Ωραιοκάστρου είναι άλλοι δύο φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι επιλέγουν διαχρονικά λύσεις της GET και επενδύουν συστηματικά στην ανάπτυξη και επέκταση της Υποδομής Γεωχωρικών Πληροφοριών (Υ.Γε.Π.) που έχουν.

Η Υ.Γε.Π. παρέχει αυτό που εκτιμούμε ότι αποτελεί την ουσία κάθε προσπάθειας εκσυγχρονισμού ενός Δήμου και ένταξης του στην ψηφιακή εποχή και αυτό δεν είναι άλλο από την ανάγκη να αποκτήσει κοινή επιχειρησιακή εικόνα, ενώ αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία έχουν κτιστεί διάφορες κάθετες εφαρμογές όπως είναι αυτές της διαχείρισης των πολεοδομικών δεδομένων GET ePOLEO που έχουν επιλέξει οι Δήμοι Ιλίου και Ωραιοκάστρου και τις οποίες  παρέχει η GET στο πλαίσιο του portfolio που έχει αναπτύξει για την Έξυπνη Πόλη.

Η καθημερινή χρήση του συστήματος και η απόκριση των χρηστών αναδεικνύουν κάθε φορά τον τρόπο βελτίωσης και εξέλιξης της υποδομής. Τα έργα προς υλοποίηση συμπεριλαμβάνουν τον εμπλουτισμό του συστήματος με νέο περιεχόμενο, την ανάπτυξη νέων κάθετων εφαρμογών, καθώς και την παροχή υποστήριξης στην υπηρεσία προκειμένου να ανταπεξέλθει στα αιτήματα των χρηστών για διορθωτικές/συμπληρωματικές παρεμβάσεις.

Παρατηρείται ότι με τον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των δεδομένων που προσφέρονται μέσω της εκάστοτε Γεωπύλης, αλλά και την ωρίμανση των έργων αυτών, η επισκεψιμότητα παρουσιάζει ανοδική τάση, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες, επαγγελματίες και πολίτες χρησιμοποιούν τις εφαρμογές για να ανατρέξουν στα ανοιχτά δεδομένα των Δήμων και να λύσουν καθημερινά προβλήματα.